Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Fadime Elbay oldu. Fadime Elbay, Sivas mutfağına özgü "Sivas Ketesi", "Patlıcan Pehli", "Gazete Baklavası" ve "Yumurtalı Subura" hazırladı.
2/8
Tarih: 11.04.2016 Gösterim: 0
Daha sonra etleri üzerine ekleyip iyice bulayın. Sonrasında marine olması için biraz buzdolabında bekletin. Diğer tarafta patlıcanları soyup 6'ya bölerek uzun uzun doğrayın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.