Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafirleri Ayhan Uluekmekçi ve Feriha Çöllü oldu. Ayhan Uluekmekçi ve Feriha Çöllü, Tokat mutfağına özgü "Aşaltı", "Cevizli Kadayıf", "Güveçte Yaprak" ve "Cevizli Haşhaşlı Burma" yaptı.
4/7
Tarih: 19.04.2016 Gösterim: 0
Açtığınız hamurların üzerine erittiğiniz yağdan sürün. Ardından haşhaşı sürün. Sonrasında cevizi de rondodan geçirip üzerine serpin. Bu şekilde 3 hamuru üst üste koyup 4 parmak kalınlığında kesin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.