Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafirleri Ayhan Uluekmekçi ve Feriha Çöllü oldu. Ayhan Uluekmekçi ve Feriha Çöllü, Tokat mutfağına özgü "Aşaltı", "Cevizli Kadayıf", "Güveçte Yaprak" ve "Cevizli Haşhaşlı Burma" yaptı.
2/9
Tarih: 19.04.2016 Gösterim: 0
Ardından eriyen yağa sıvıyağı da ekleyin. Sonrasında bu yağdan kadayıflara dökerek kadayıfları açın. Açtıktan sonra ikiye ayırın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.