Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Gülderen Urlun oldu. Gülderen Urlun, Iğdır mutfağına özgü "Katıkaşı", "Taş Köftesi", "Üçü Bir Arada Baklava" ve "Ekşili Pilav" pişirdi.
5/10
Tarih: 20.04.2016 Gösterim: 0
İyice dövdükten sonra, üzerine yumurta, bulgur ve biraz da su ekleyip yoğurun. Diğer tarafta 1 adet kuru soğanı doğrayın. Ardından bir tencereye yağ ile birlikte doğradığınız soğanı ekleyip kavurun.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.