Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Gülderen Urlun oldu. Gülderen Urlun, Iğdır mutfağına özgü "Katıkaşı", "Taş Köftesi", "Üçü Bir Arada Baklava" ve "Ekşili Pilav" pişirdi.
3/8
Tarih: 20.04.2016 Gösterim: 0
Kavrulan soğana haşladığınız eti ekleyip kavurun. Pişmeye yakın, yeşil soğanı , salça ve zerdeçalı ekleyin. İyice kavurduktan sonra et suyunu da ekleyip özleştirin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.