Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Aysel Hasanova oldu. Aysel Hasanova, Azerbaycan'dan çay saati menüsüne özgü "Goğal", "Krep Pasta", "Kıymalı Maydanozlu Kek" ve "Tarçınlı Rulo" hazırladı.
2/9
Tarih: 25.04.2016 Gösterim: 0
Açtıktan sonra kenarlarını alarak kare haline getirin. Üst ve alt kısmını dört parmak kalınlığında boş bırakarak ortasına tereyağı sürün diğer tarafta şekeri ve tarçını bir kaba koyup karıştırın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.