Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Aysel Hasanova oldu. Aysel Hasanova, Azerbaycan'dan çay saati menüsüne özgü "Goğal", "Krep Pasta", "Kıymalı Maydanozlu Kek" ve "Tarçınlı Rulo" hazırladı.
3/6
Tarih: 25.04.2016 Gösterim: 0
Daha sonra baharatları ve tuzunu ekleyin. Dinlenen hamuru üç bezeye ayırıp açın. Açtıktan sonra su bardağı ile kesip iç harçtan koyup artı şeklinde ağzı açık bir şekilde kapatın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.