Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Aysel Hasanova oldu. Aysel Hasanova, Azerbaycan'dan çay saati menüsüne özgü "Goğal", "Krep Pasta", "Kıymalı Maydanozlu Kek" ve "Tarçınlı Rulo" hazırladı.
5/10
Tarih: 25.04.2016 Gösterim: 0
Sonrasında kavrulan una eriyen yağı ekleyip karıştırın. Bu sırada mayalanan hamuru bezelere ayırıp açın. Ardından üst üste dizin. Açtığınız hamurların aralarını tereyağı eriterek yağlayın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.