Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Vildan Serbes oldu. Vildan Serbes, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Pastırmalı Kadayıflı Börek", "Krokanlı Pasta", "Mısır Unlu Sarma" ve "Elmalı Kolay Pay" hazırladı.
2/6
Tarih: 02.05.2016 Gösterim: 0
Hafif piştikten sonra bir kaba alıp tarçın,kuru üzüm ve cevizi ekleyip harmanlayın. Diğer tarafta tereyağını eritin. Dikdörtgen bir kabın alt kısmına 3 adet yufkayı aralarını erittiğiniz yağla yağlayıp gelişi güzel yerleştirin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.