Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Feray Bayraktar oldu. Feray Bayraktar,Tatar mutfağına özgü lezzetlerden "Cantık", "Enginar Dolması", "Çayır Otlu Kuzu İncik" ve "Elmalı" yaptı.
3/8
Tarih: 03.05.2016 Gösterim: 0
Bu sırada iç harcı için kuru soğanları rondodan geçirip bir kaba alın. Üzerine kıymayı , karabiber ve tuzunu da ekleyip yoğurun. Diğer tarafta tepsiyi yağlamak için tereyağını eritip üzerine sıvı yağı ekleyerek pişireceğiniz tepsiye bu yağı dökün.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.