Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Feray Bayraktar oldu. Feray Bayraktar,Tatar mutfağına özgü lezzetlerden "Cantık", "Enginar Dolması", "Çayır Otlu Kuzu İncik" ve "Elmalı" yaptı.
2/11
Tarih: 03.05.2016 Gösterim: 0
Daha sonra enginarın kararmaması için iç kısmını ve dış kısmına limon sürün. Diğer tarafta iç harcı için soğanları ufak ufak doğrayıp pirinci yıkayın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.