Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Feray Bayraktar oldu. Feray Bayraktar,Tatar mutfağına özgü lezzetlerden "Cantık", "Enginar Dolması", "Çayır Otlu Kuzu İncik" ve "Elmalı" yaptı.
1/9
Tarih: 03.05.2016 Gösterim: 0
Etlerin makinesi için bir kaba unu , sıvıyağı , karabiber ve tuzu ekleyip çırpın. Daha sonra etlerin üzerine bu sosu döküp iyice sosa buladıktan sonra beş dakika kadar dinlendirin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.