Nursel Ergin'in bugünkü misafiri Cemile Mazmanoğul oldu. Cemile Mazmanoğul, Antakya mutfağına özgü “Kumbursiye”, “Ispanaklı Börek”, “Hurmalı Kömbe” ve “Oruk” yaparak, izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
4/10
Tarih: 26.11.2015 Gösterim: 0
Ceviz de rondodan geçirilir. Tavadaki kıymaya ilave edilir. Tuz ve karabiber eklenip ocaktan alınır. İç harç soğuduktan sonra içine ince kıyılmış maydanozu ve cevizi ilave edilir.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.