Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Emine Batmaz oldu. Emine Batmaz, Bursa mutfağına özgü “Cevizli Lokum”, “Zeytinyağlı Kereviz”, “Sup” ve “Tavuklu Mantı” yaparak, izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
1/10
Tarih: 27.11.2015 Gösterim: 0
MALZEMELERİ: HAMURU İÇİN: 2 su bardağı süt 1,5 su bardağı su 1 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket yaş maya Yarım çay bardağı sıvı yağ Aldığı kadar un
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.