Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Emine Batmaz oldu. Emine Batmaz, Bursa mutfağına özgü “Cevizli Lokum”, “Zeytinyağlı Kereviz”, “Sup” ve “Tavuklu Mantı”yaparak, izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
1/13
Tarih: 27.11.2015 Gösterim: 0
TAVUKLU MANTI
1 bütün tavuk 250 gram tavuk ciğeri Yarım çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı pirinç 1 çay kaşığı karabiber 2 yemek aşığı tuz 1 tatlı kaşığı tereyağı 2 su bardağı su
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.