Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Havva Gül Solmaz olacak. Havva Gül Solmaz, Kayseri mutfağına özgü “Su Böreği”, “Sulu Köfte”, “Damla Sakızlı Kurabiye” ve “Tepsi Mantısı” yapacak.
4/8
Tarih: 18.12.2015 Gösterim: 0
Kıymaya soğan, tuz, kara biber, toz biber eklenip yoğrulur. Açılan yufkadan minik kareler kesilir. İçlerine kıymalı harç konup döt döşesi bir araya gelecek ve ağzı hafif açık kalacak şekilde kapatılır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.