Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Hatice Nurefşan Doğan olacak Hatice Nurefşan Doğan, Sivas mutfağına özgü “Mercimekli Yaprak Sarma”, “Şirvan Pilavı”, “Sarığı Burma Tatlısı” ve “Hingel” yaptı.
3/11
Tarih: 14.01.2016 Gösterim: 0
İçi için yarma, yıkanan bulgur, salça,kuru reyhan, kuru maydanoz, kuru dereotu bir kaba alınır. Eğer dereotu, reyhan ve maydanozun kurusu yoksa tazesini de kullanabilirsiniz
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.