Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Hatice Nurefşan Doğan olacak Hatice Nurefşan Doğan, Sivas mutfağına özgü “Mercimekli Yaprak Sarma”, “Şirvan Pilavı”, “Sarığı Burma Tatlısı” ve “Hingel” yaptı.
1/11
Tarih: 14.01.2016 Gösterim: 0
Bagetlerin uçlarında ki kemikler bıçak yardımıyla alınır. Alındıktan sonra bir kaba koyulup, üzerine limon sıkılıp tuz serpiştirilir. Bu şekilde biraz ovulduktan sonra bagetler suda yıkanır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.