Zübeyde Hanımın çay saati menüsünden "Fındık Lahmacun"
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Zübeyde Saraçoğlu oldu. Zübeyde Saraçoğlu, İstanbul’dan çay saati menüsüne özgü “Browni”, “Patlıcanlı Tart”, “Baton Ekler” ve“Fındık Lahmacun” yaptı.
7/7
Tarih: 18.01.2016 Gösterim: 0
Yapılan iç harcı yufkaların üzerine koyup 180 derecede pişirin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.