• Erzincan Mutfağından Kesme Kadayıf

    Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Canan Cantürk oldu Canan Cantürk, Erzincan mutfağına özgü “Kızartma”, “Kesme Kadayıf”, “Kanküllü Pilav” ve “Tarhana” yaptı
  • 1/10
Tarih: 21.01.2016 Gösterim: 0

HAMURU İÇİN:
 

 

1 su bardağı su 
1 su bardağı süt 
Bir tutam tuz 
Aldığı kadar un 
 

 

ARASI İÇİN:
 

 

1 su bardağı ceviz
 

 

TEPSİYİ YAĞLAMAK İÇİN:
 

 

Tereyağı 
 

 

ŞERBETİ İÇİN:
4 su bardağı toz şeker 
5 su bardağı su
Birkaç damla limon suyu 
 

 

ÜZERİ İÇİN:
 

 

Yarım çay bardağı sıvıyağ 
2 yemek kaşığı tereyağı