Adıyaman Mutfağı'ndan Kırmızı Mercimekli Yaprak Sarma
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Nimet Peri ve Şirin Çoban oldu. Nimet Peri ve Şirin Çoban, Adıyaman mutfağına özgü "Kırmızı Mercimekli Yaprak Sarma", "Meyir Çorbası", "Cemile" ve "Dolmalı Köfte" yaptı
8/9
Tarih: 03.02.2016 Gösterim: 0
Sarılan dolmaların üzerine sosu döküp ardından dolmaların yüzüne çıkıcak kadar su ekleyip pişirin. Piştikten sonra yoğurt ile birlikte servis edin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.