Nursel Ergin'in bugünkü misafiri Elif Aktaş oldu. Elif Aktaş, Nursel'in Mutfağı'nda, Van mutfağına özgü "Van Ketesi", "Kavurmalı Kabak Borani", "Eğdek Tatlısı" ve "Kürt Köftesi" hazırladı.
4/15
Tarih: 23.03.2016 Gösterim: 0
Köftesi için bulguru,unu ve tuzu bir kaba koyup karıştırın. Sonrasında üzerine biraz sıcak su ekleyip köfteyi 10dk kadar ıslayın. Islandıktan sonra baharatlarını ekleyip köfteyi iyice yoğurun.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.