Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Dilek Türkmen oldu. Dilek Türkmen, İstanbul çay saati menüsünden "Cevizli İncirli Elmalı Kek", "Sebzeli Galeta", "Portakallı Frambuazlı Pasta" ve "Tahinli Beyaz Çikolatalı Sufle" hazırladı.
5/11
Tarih: 28.03.2016 Gösterim: 0
Bu sırada içi için sebzeleri ve armutu halka şeklinde doğrayın. Ardından keçi peynirini ve sarımsakları rendeleyin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.