• İstanbul çay saatinden Portakallı Frambuazlı Pasta

    Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Dilek Türkmen oldu. Dilek Türkmen, İstanbul çay saati menüsünden "Cevizli İncirli Elmalı Kek", "Sebzeli Galeta", "Portakallı Frambuazlı Pasta" ve "Tahinli Beyaz Çikolatalı Sufle" hazırladı.
  • 5/12
Tarih: 28.03.2016 Gösterim: 0

Sonrasında üzerine yumurtaları teker teker çırparak ekleyin. Daha sonra vanilya özünü de ekleyip yine çırpın. Diğer tarafta unu bir kaba koyup üzerine kabartma tozunu ekleyip karıştırın. Çırptığınız keke biraz unlu karışımdan biraz süt ekleyerek unlu karışım ve süt bitene kadar çırpın. Keki pişirmek için, 16 cmlik 2 kalıbı iyice yağlayıp altına yağlı kağıt yerleştirin. Keki bu iki kalıba eşit oranda koyarak 160 derecede fırına vererek pişirin.