Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Fatma Açıkgöz oldu. Fatma Açıkgöz, Nevşehir mutfağına özgü "Kır Pidesi", "Ayva Tatlısı", "Sanayi Pilavı" ve "Nevşehir Mantısı" yaptı.
4/11
Tarih: 29.03.2016 Gösterim: 0
Diğer tarafta iç harcı için soğanı rondodan geçirin. Daha sonra bir kaba alıp üzerine, kıymayı, baharatları ve tuzu ekleyerek yoğurun. Sosu için soğanı ince ince doğrayın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.