Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Fatma Açıkgöz oldu. Fatma Açıkgöz, Nevşehir mutfağına özgü "Kır Pidesi", "Ayva Tatlısı", "Sanayi Pilavı" ve "Nevşehir Mantısı" yaptı.
5/13
Tarih: 29.03.2016 Gösterim: 0
Daha sonra suyu da ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun. Yoğurduktan sonra hamurun üzerini kapatıp biraz mayalandırın. Bu sırada iç harcı için soğanları doğrayın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.