Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Nafiye Turhan oldu. Nafiye Turhan, İzmir mutfağına "Tepitleme", "Enginarlı Pilav", "Isırgan Bezeli Tatlı" ve "Ekmek Dolması" hazırladı.
4/10
Tarih: 06.04.2016 Gösterim: 0
Daha sonra şekeri de yavaş yavaş ekleyerek parlayana kadar tekrar çırpın. Ardından ısırgan tohumunu da ekleyip karıştırın. Sonrasında bir sıkma torbasına alıp, yağlı kağıt serili bir tepsiye minik minik sıkın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.