Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Özge Beydağ oldu. Özge Beydağ, İstanbul'dan çay saati mutfağına özgü "Pavlova", "Elmalı Tarçınlı Muffin", "Tiramisu" ve "Lor Peynirli Pankek" yaptı.
4/6
Tarih: 12.04.2016 Gösterim: 0
Sonrasında 150 derece de ısıtılmış fırını 120 dereceye indirip fırına vererek pişirin. O pişerken labne peynirini ve pudra şekeri çırpın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.