Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Özge Beydağ oldu. Özge Beydağ, İstanbul'dan çay saati mutfağına özgü "Pavlova", "Elmalı Tarçınlı Muffin", "Tiramisu" ve "Lor Peynirli Pankek" yaptı.
5/6
Tarih: 12.04.2016 Gösterim: 0
Fırından çıkan pavlovayı biraz soğutup üzerine peynirli pudra şekerli karışımı dökün. Daha sonra üzerini meyvelerle süsleyerek servis edin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.