Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Gülderen Urlun oldu. Gülderen Urlun, Iğdır mutfağına özgü "Katıkaşı", "Taş Köftesi", "Üçü Bir Arada Baklava" ve "Ekşili Pilav" pişirdi.
3/5
Tarih: 20.04.2016 Gösterim: 0
Sonrasında çorbanın suyundan biraz yoğurda ekleyip kesilmemesi için karıstırın. Daha sonra yoğurtlu karışımı tencereye ekleyip kaynayana kadar karıştırarak pişirin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.