Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Gülderen Urlun oldu. Gülderen Urlun, Iğdır mutfağına özgü "Katıkaşı", "Taş Köftesi", "Üçü Bir Arada Baklava" ve "Ekşili Pilav" pişirdi.
2/10
Tarih: 20.04.2016 Gösterim: 0
İyice yoğurduktan sonra ufak ufak 30 bezeye ayırıp küçük bir şekilde açın. Ardından 5 hamuru üst üste koyup büyüttükten sonra tepsiye yerleştirin. Sonrasında tereyağı eritip sıvıyağla birlikte karıştırın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.