Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Gülderen Urlun oldu. Gülderen Urlun, Iğdır mutfağına özgü "Katıkaşı", "Taş Köftesi", "Üçü Bir Arada Baklava" ve "Ekşili Pilav" pişirdi.
4/10
Tarih: 20.04.2016 Gösterim: 0
Bütün hamurları bu şekilde açıp yağlayarak tepsiye yerleştirin. Sadece orta katının yarısına cevizi yarısına fındığı serpin. Daha sonra hamuru 3 kısma ayırıp bir kısmını dikdörtgen ,bir kısmı baklava dilimi bir kısmını da havuç dilimi gibi kesin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.