Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Aysel Hasanova oldu. Aysel Hasanova, Azerbaycan'dan çay saati menüsüne özgü "Goğal", "Krep Pasta", "Kıymalı Maydanozlu Kek" ve "Tarçınlı Rulo" hazırladı.
1/9
Tarih: 25.04.2016 Gösterim: 0
Hamuru için; mayayı, sütü ve şekeri bir kaba koyup karıştırın. Ardından tereyağını ekleyip tekrar karıştırın, daha sonra unu da ekleyip hamuru yoğurun. Sonrasında yoğurduğunuz hamuru iki bezeye ayırıp açın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.