Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Aysel Hasanova oldu. Aysel Hasanova, Azerbaycan'dan çay saati menüsüne özgü "Goğal", "Krep Pasta", "Kıymalı Maydanozlu Kek" ve "Tarçınlı Rulo" hazırladı.
1/7
Tarih: 25.04.2016 Gösterim: 0
Krebi için yumurtaları bir kaba kırın. Üzerine sütü ekleyip mikserle çırpın. Daha sonra sırasıyla toz şekeri, vanilyayı, unu ve sıvı yağı tek tek çırparak ekleyin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.