Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Aysel Hasanova oldu. Aysel Hasanova, Azerbaycan'dan çay saati menüsüne özgü "Goğal", "Krep Pasta", "Kıymalı Maydanozlu Kek" ve "Tarçınlı Rulo" hazırladı.
2/7
Tarih: 25.04.2016 Gösterim: 0
Muhallebisi için sütü bir tencereye koyun. Üzerine toz şekeri, nişastayı ve unu ekleyip çırparak pişirin. Katılaşan muhallebinin altını kapatıp vanilya ve tereyağını ekleyerek çırpın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.