Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Vildan Serbes oldu. Vildan Serbes, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Pastırmalı Kadayıflı Börek", "Krokanlı Pasta", "Mısır Unlu Sarma" ve "Elmalı Kolay Pay" hazırladı.
2/14
Tarih: 02.05.2016 Gösterim: 0
Daha sonra sarısına, su, sıvıyağ ve yoğurdu ekleyip mikserle çırpın. Sonrasında un, kabartma tozu, vanilya ve kakaoyu da ekleyip hepsini birlikte çırpın. Ardından yavaş yavaş çırptığınız yumurta akını sarısına ekleyip karıştırın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.