Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Vildan Serbes oldu. Vildan Serbes, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Pastırmalı Kadayıflı Börek", "Krokanlı Pasta", "Mısır Unlu Sarma" ve "Elmalı Kolay Pay" hazırladı.
8/14
Tarih: 02.05.2016 Gösterim: 0
Üzerine limonun kabuğunu rendeleyip, suyunu sıkarak ekleyin. Şeker iyice eridikten sonra, kuruyemişleri de ekleyip karıştırın. Daha sonra yağlı bir kağıda döküp soğutun. Pişen kek soğuduktan sonra ikiye kesin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.