Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Zeynep Güllüoğlu oldu. Zeynep Güllüoğlu, Urfa mutfağına özgü “Ağzı Açık” yaptı.
4/8
Tarih: 19.11.2015 Gösterim: 0
İçine kıyma, un, tuz, pulbiber, yumurta, 5 türlü baharat (eğer yoksa toplam 1 tatlı kaşığına denk gelecek şekilde kişniş, kimyon, karabiber, karanfil ve tarçın karıştırılıp kullanılabilir) katılıp yoğurulur.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.