Nursel Ergin'in bugünkü misafiri Cemile Mazmanoğul oldu. Cemile Mazmanoğul, Antakya mutfağına özgü “Kumbursiye”, “Ispanaklı Börek”, “Hurmalı Kömbe” ve “Oruk” yaparak, izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
1/10
Tarih: 26.11.2015 Gösterim: 0
ORUK
MALZEMELER
İÇİ İÇİN: 400 gram kara et yağsız dana kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 5 adet kuru soğan 5 adet yeşil biber 1 su bardağı ceviz 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.