Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Havva Gül Solmaz olacak. Havva Gül Solmaz, Kayseri mutfağına özgü “Su Böreği”, “Sulu Köfte”, “Damla Sakızlı Kurabiye” ve “Tepsi Mantısı” yapacak.
6/16
Tarih: 18.12.2015 Gösterim: 0
Çok az kaynar suda tutulup alınır ve şoklanması için soğuk suya atılır. Sudan alınan hamur parçalarındaki fazla suyu almak için hamur kevgire yatırılıp sıvazlanır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.