Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Asuman Akpınar oldu. Asuman Akpınar, İstanbul mutfağına özgü “Patatesli Kıymalı Tepsi Böreği”, “Sakızlı Sütlaç”, “Patatesli Tavuklu Bulgur Pilavı” ve “Kadınbudu Köfte” yaptı
3/7
Tarih: 07.01.2016 Gösterim: 0
Kıymanın yarısı ayrılarak kavurulur. Kavrulan kıymaya pul biber, karabiber, kekik, kimyon ve tuz atılır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.