Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Asuman Akpınar oldu. Asuman Akpınar, İstanbul mutfağına özgü “Patatesli Kıymalı Tepsi Böreği”, “Sakızlı Sütlaç”, “Patatesli Tavuklu Bulgur Pilavı” ve “Kadınbudu Köfte” yaptı
4/7
Tarih: 07.01.2016 Gösterim: 0
Ocaktan alınan kavrulmuş kıymaya, kıymanın ayrılan ve çiğ olan diğer yarısı, ekmekle karıştırılmış soğanlar, ince kıyılmış maydanoz ve yumurta katılarak yoğurulur.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.