Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Canan Cantürk oldu Canan Cantürk, Erzincan mutfağına özgü “Kızartma”, “Kesme Kadayıf”, “Kanküllü Pilav” ve “Tarhana” yaptı
2/9
Tarih: 21.01.2016 Gösterim: 0
Tarhanası için tencereye yoğurt alınır. Koyu ayran kıvamına gelene kadar su koyulur. Akşamdan ıslatılan buğday ve tuz da katıldıktan sonra kaynayana kadar harlı ateşte karıştırılır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.