Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Canan Cantürk oldu Canan Cantürk, Erzincan mutfağına özgü “Kızartma”, “Kesme Kadayıf”, “Kanküllü Pilav” ve “Tarhana” yaptı
3/9
Tarih: 21.01.2016 Gösterim: 0
Kaynayınca altı kısılır ve kıvamı koyulaşıp buğdaylar yumuşayınca kadar kaynatılır. Çorbası için soğanlar yemeklik doğranır, tereyağı ve sıvıyağ karışımında öldürülür. Annuh otu elle ovularak içine katılır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.